Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 19 - 25 martie 2018.

Capricorn

 

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii te solicită mult şi bine în intervalul 19 – 21 Martie, astfel că vei fi nevoit să te ocupi pe îndelete de cei dragi. Sunt posibile discuţii aprinse, răsturnări de situaţie vizavi de planurile comune, dar şi lămurirea unor conflicte mai vechi. Cu totul altfel se vor desfăşura aceste relaţii de acum încolo. Canalizează-ţi energia spre un hobby şi relaxează-te alături de oamenii cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. La serviciu se conturează mult de muncă în zilele de 22 şi 23 Martie, dar vei reuşi să duci totul la bun sfârşit. Pe de altă parte ai grijă şi de sănătate, care va da semne de şubrezire. În weekend se vor accentua relaţiile parteneriale, dialogurile cu ceillaţi şi chiar niscai acţiuni comune.

 

Varsator

 

Chiar dacă ai de rezolvat multe şi mărunte în afara casei, sufletul tău va dori mai mult compania membrilor familiei şi ambianţa domestică.

Treburile gospodăreşti le poţi rezolva mai uşor, însă ar fi bine să ceri sprijinul sau măcar sfaturile celorlalţi. Verifică atent sursele de apă din spaţiul locativ, deoarece sunt posibile avarii deosebite, cu efecte pe termen lung. Zilele de 22 şi 23 Martie îţi aduc în prim-plan relaţiile sentimentale şi cheful de distracţii. Ai dori ca şi cei dragi să se implice alături de tine în aventuri şi situaţii amuzante, însă vei întâmpina diverse obstacole din partea lor. Nu forţa nota şi respectă dorinţele celorlalţi. Sfârşitul săptămânii aduce atât treburi profesionale, cât şi neplăceri legate de sănătate.

 

Pesti

 

Eşti înconjurat de multă lume în primele trei zile ale săptămânii, astfel că surprizele se vor ţine lanţ. Pe de o parte este posibil să călătoreşti frecvent pe distanţe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale şi profesionale ivite, aparent, din senin. Iar pe de altă parte vei fi nevoit să participi la cursuri, seminarii, dezbateri profesionale. Mentalul este foarte agitat, de aceea fii prudent şi relaxează-te din când în când. Controlează-ţi discursurile şi vorbeşte strictul necesar, fără a-ţi scoate în evidenţă slăbiciunile. Zilele de 22 şi 23 Martie sunt potrivite dialogurilor cu membrii familiei, treburilor gospodăreşti, dar şi pentru a plănui vizite la rude sau în locurile dragi ale copilăriei. Weekend-ul aduce distracţii şi multă voie bună alături de cei dragi.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Dezvaluirile lui Nostradamus pentru 7 zodii! Ce a prezis pentru zodia ta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies