Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018.

Berbec

Relaţiile parteneriale sunt importante, deoarece se vor discuta planuri profesionale de anvergură. În mod special relaţiile din câmpul muncii, care vizează colaborări vor fi aduse în discuţie pentru revizuiri sau îmbunătăţiri deosebite. Controversele se ivesc de la te miri ce, însă au rolul de a dinamiza situaţiile. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Există hibe atât în relaţia de cuplu, cât şi în relaţiile profesionale, hibe ce acum sunt descoperite uşor.

Cheltuieli majore comune cu alţii. Evită investiţiile şi a plăti tu pentru alţii. Călătoriile şi studiile intră în sfera ta de interes.

Taur

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar şi acasă te aşteaptă treburi restante. Selectează priorităţile şi dozează-ţi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuţie planurile de consultaţii şi analize medicale. Relaţiile parteneriale sunt foarte active, iar unele se pot destrăma definitiv.

Ia aminte la ceea ce se petrece atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională. Cele aflate, discutate, petrecute în aceste zile vor avea efecte pe termen lung. Apar şi cheltuieli comune cu alţii pe facturi, taxe, servicii.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a te distra, pentru, a ieşi în lume cu persoanele dragi, pentru a te juca pur şi simplu.

Chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, iubirea pluteşte în aer şi asta te va încânta enorm. La serviciu este multă forfotă, colegii te susţin, dar unii mai mult te încurcă. Dozează-ţi eforturile şi selectează priorităţile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ia în calcul consultaţiile şi analizele medicale. A doua parte a săptămânii evidenţiază relaţiile parteneriale şi colaborările profesionale în care eşti implicat. Discuţii importante, lămuriri, fiind posibil să primeşti oferte bune.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin - Sunt cele mai nesuferite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies