Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018.

Balanta

Eşti în formă în aceste zile, aspect ce va fi observat de toţi ceilalţi. Pe lângă treburile tale personale, membrii familiei şi treburile gospodăreşti te solicită din plin. Se recomandă prudenţă, deoarece există tensiuni majore acasă, în familie şi foarte uşor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. De asemenea sunt şanse să primeşti salariul, cadouri sau bonusuri din partea celor dragi.

A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Discuţii importante şi călătorii pe distanţe scurte.

Scorpion

Sunt zile potrivite discreţiei, discuţiilor tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat, odihnei şi plimbărilor în aer liber. Se pot evidenţia unele afecţiuni, dar este vorba despre cele deja cunoscute, astfel încât poţi depăşi totul cu bine. Dozează-ţi eforturile, deoarece în aceste zile eşti predispus la excese de orice fel: mentale, fizice, verbale, culinare.

Alege priorităţile şi ceea ce îţi este ţie realmente de folos. Altfel rişti să te dispersezi fără rost. Se conturează şi cheltuieli cotidiene, dar îţi vin şi bani fie din salariu, fie descoperi o sumă economisită mai demult.

Sagetator

Pritenii îţi sunt alături, fie prin discuţii importante, fie prin activităţi comune ce vor duce la realizări deosebite. Chiar dacă, pe alocuri unele informaţii sau unele sfaturi îţi displac este bine să le reţii.

Există un dram de adevăr în tot ce se discută în preajma ta. Pe de altă parte vei avea nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian. Se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului uro-genital şi ale segmentelor capului ce trebuie luate în serios. Este nevoie de consultaţii şi de îngrijiri de specialitate. Dozează-ţi eforturile, deoarece eşti predispus la eforturi majore.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin - Sunt cele mai nesuferite

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies