Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!

Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!
Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!

Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 2 - 8 octombrie 2017.

Berbec

Este bine să te ocupi numai de tine şi planurile tale în această săptămână. Rezervă momente de linişte, în singurătate, analizează situaţia în care te afli şi relaţiile pe care le ai cu ceilalţi. Concluziile formulate acum te vor ajuta să conturezi noi direcţii de viaţă personală şi profesională. Practic se deschide o etapă foarte importantă, astfel că pornind la drum cu o altă filozofie de viaţă şi cu scopuri nobile, toate ţi se vor revela după pofta şi nevoile sufletului tău.

Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, bine fiind să ţii cont şi de asta. Odihnă, discreţie, eforturi dozate şi încrederea nestrămutată că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.

Taur

Dialogurile cu prietenii şi cu persoanele din mediul profesional care îţi susţin proiectele şi activitatea te vor pune serios pe gânduri. Se conturează schimbări benefice la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fii deschis la nou.

Ai temeri vizavi de viitorul tău în domeniul profesional, însă depune eforturi conştiente să te liniteşti şi să ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Sunt posibile conflicte la serviciu, atât din partea colegilor, cât  şi din partea subalternilor, însă hiba este la tine. Ceva nu faci sau nu comunci corect sau exagerezi cu sarcinile de lucru sau pur şi simplu te implici în treburile altora fără rost.
Odihneşte-te şi controlează-ţi reacţiile!

Gemeni

O perioadă importantă în plan socio-profesional! Se conturează reuniuni profesionale, dialoguri cu şefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii şi multe sarcini de lucru. Minunat este că eşti ajutat de cei dragi, astfel că te poţi implica în proiecte de anvergură pe termen lung. Totuşi se deschide o altă etapă la locul de muncă, fiind nevoie acum să definitivezi sarcini anterioare sau ceva să schimbi în relaţiile tale profesionale.

Prietenii te provoacă mult pe teme personale, aspect destul de delicat. Fereşte-te de a povesti despre tine şi vulnerabilităţile tale! Unii pot interpreta greşit ceea ce spui sau gesturile pe care le faci. Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies