Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!

Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!
Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!

Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 2 - 8 octombrie 2017.

Capricorn

Persoanele din anturajul apropiat te solicită în prima parte a săptămânii. Dialoguri multe, acţiuni comune, demersuri intelectuale, călătorii pe distanţe scurte. De reţinut cele aflate pentru că îţi vor fi de folos la momentul potrivit, în plan profesional. Chiar dacă acum pare de neînţeles sau de necrezut ce fel de informaţii ajung la tine, evită ignoranţa şi temerile. Acasă, în familie este forfotă, pentru că se conturează schimbări majore şi definitive. Sunt posibile discuţii aprinse cu membrii familiei şi cu neamurile, rezolvarea unor demersuri patrimoniale, demararea unor reparaţii, curăţenii generale, vânzarea şi achiziţioarea de bunuri casnice.

Varsator

Segmentul financiar îţi solicită atenţia şi eforturile în prima parte a săptămânii. Este vorba despre veniturile pe care le obţii de la locul de muncă, în urma eforturilor depuse. Este posibil să existe o mare discrepanţă între aşteptările tale şi răsplata cuvenită, dar ai încredere că din umbră providenţa îţi înlesneşte câştigurile la momentul potrivit.

În relaţiile cu anturajul apropiat apar discuţii importante, astfel că te vei desprinde de unii şi vei fi tentat să te apropii de alţii. Se recomandă prudenţă, pentru că nu este ceea ce pare. Detaşează-te de alţii, selectează temele de discuţie şi evită să oferi sfaturi. Călătorii pe distanţe scurte şi abordarea unor cursuri.

Pesti

Ai multă energie în aceste zile, astfel că te poţi ocupa atât de treburile personale cât şi de îndatoririle profesionale. Selectează totuşi priorităţile şi conservă-ţi energia vitală, deoarece fluctuează şi poţi întâmpina neplăceri. Acentual săptămânii se aşează pe segmentul financiar, în sensul că se conturează schimbări importante la secţiune venituri obţinute din munca proprie. Poate fi vorba despre primirea salariului, despre oferte noi de colaborare care să-ţi aducă câştiguri noi sau apar informaţii utile vizavi de modificarea salarizării şi a condiţiilor de muncă. Prudenţă şi răbdare! Există hibe în tot ce ţine obţinerea plăţii aferente muncii depuse.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies