Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători

Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători
Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători

Specialiştii în astrologie au realizat horoscopul complet al lunii decembrie. Vezi ce se întâmplă pentru zodia ta!

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Berbec

Din 1 decembrie încolo, se prea poate să reapară în peisaj probleme pe care trebuie să le discuţi neapărat cu persoana iubită şi/sau cu partenerul de afaceri.

După data de 2, este posibil să apară primele rezolvări la aceste situaţii. Începând din data de 6, lucrurile se pun în ordine într-un fel mai uşor perceptibil, dar încearcă să nu te culci pe-o ureche şi să depui eforturi în continuare.

În cursul sau în jurul datei de 7 decembrie, este posibil să te găseşti într-o dispoziţie meditativă sau mai introspectivă ori poate reuşeşti să ajuţi pe cineva care nu ştia cum să-ţi ceară ajutorul. Din 13 încolo, se deschide o perioadă bună pentru călătorii şi alte contacte cu străinătatea, cel mai probabil marcate de întâlnirile cu rudele de peste hotare din preajma sărbătorilor de iarnă.

În cursul sau în preajma zilei de 21, te găseşti probabil într-o dispoziţie destul de romantică şi mai conectat/ă decât de obicei la ceea ce simţi, dar s-ar putea să nu te simţi în apele tale din acest motiv. În cursul sau în jurul datei de 24, s-ar putea ca întâlnirile cu rudele să ducă şi la discuţii mai aprinse, dar dacă-ţi doreşti să nu afcteze atmosfera, poate ar fi mai bine să le eviţi cumva.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 8 - 14 noiembrie 2018. Cele mai avantajate vor fi zodiile de apă. Zile minunate le aşteaptă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies