Horoscop complet Kfetele.ro pentru 5 aprilie: Joia Mare aduce reglare de conturi pentru doua zodii

Horoscop complet Kfetele.ro pentru 5 aprilie: Joia Mare aduce reglare de conturi pentru doua zodii
Horoscop complet Kfetele.ro pentru 5 aprilie: Joia Mare aduce reglare de conturi pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 aprilie 2018.

Berbec

Finalul acestei saptamani este favorabil intalnirilor si dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorita bugetului, restrans in aceste zile, este posibil, fie sa nu onorezi o invitatie, fie sa te imprumuti pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag. Ar fi bine sa lasi deoparte protocolul si sa socializezi fara teama. Simpla ta prezenta si un zambet sincer vor rezolva totul.

Taur

Zilele acestea vei privi cu un ochi critic la situatia ta materiala.

Posibil sa contabilizezi bunurile si banii disponibili, trasand totodata noi directii de folosinta a lor. Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tau personal de valori morale si spirituale, detasandu-te de planul material. Depinde numai de tine sa adopti o alta filozofie de viata.

Gemeni

In acest weekend sunt binevenite sedintele de masaj, mersul la piscina, plimbarile prin locurile preferate si trasarea unor planuri noi de viata.

Chiar daca, starile tale sufletesti sunt oscilante, cu putin efort vei reusi sa le controlezi si sa te bucuri de tot ce te inconjoara. Tine cont si de parerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine sa schimbi la tine sau in viata ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies