Horoscop complet Kfetele.ro pentru 5 aprilie: Joia Mare aduce reglare de conturi pentru doua zodii

Horoscop complet Kfetele.ro pentru 5 aprilie: Joia Mare aduce reglare de conturi pentru doua zodii
Horoscop complet Kfetele.ro pentru 5 aprilie: Joia Mare aduce reglare de conturi pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 aprilie 2018.

Capricorn

Exista posibilitatea sa te afunzi in munca la finalul acestei saptamani. Te atrag mai mult activitatile specifice unui hobby, decat treburile de rutina de la locul de munca sau cele domestice. Alege prioritatile si dozeaza-ti eforturile! Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului respirator. Aminteste-ti ca tu iti esti cel mai potrivit terapeut.

Varsator

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie activitatile comune cu persoana iubita sau copiii. Posibil sa inveti multe lucruri interesante de la generatiile mai tinere decat tine, astfel ca deschide-ti inima si transforma-te, pret de cateva momente, intr-un invatacel ascultator. Te poti relaxa cu un hobby sau taifasuind cu un prieten drag. Fereste-te de cheltuieli!

Pesti

Sa fii acasa, alaturi de cei dragi este cea mai indicata situatie in acest weekend. Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la discutii sau vor dori sa te viziteze.

Ar fi bine sa-ti alcatuiesti un program personal in asa fel incat sa ai momente, atat pentru odihna, cat si pentru intimitate cu membrii familiei. Lasa indatoririle profesionale deoparte si bucura-te de toate!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies