Horoscop COMPLET martie 2017: Surprize uriase pentru toate zodiile!

Horoscop COMPLET martie 2017: Surprize uriase pentru toate zodiile!
Horoscop COMPLET martie 2017: Surprize uriase pentru toate zodiile!

Citeste horoscopul complet al lunii martie si vezi ce ti se intampla.

Horoscop martie 2017 – Berbec

Berbecii sunt favoritii lunii martie, avand mari sanse sa puna in practica toate proiectele propuse si chiar sa obtina rezultate foarte bune. Daca ai de semnat un contract, acum este momentul, iar in cazul in care vrei sa faci o declaratie de iubire, nu mai sta pe ganduri. Te dedici carierei mai mult decat este necesar, dar asta nu inseamna ca pe plan sentimental vei avea de suferit.

Exista un echilibru in tot ce faci.

Zodii care au cele mai grele karme!

Horoscop martie 2017 – Taur

Daca pana acum ai tot amanat luarea unor decizii, a venit momentul sa iti faci curaj. Luna martie este luna ta norocoasa. Fii totusi chibzuita in ce priveste cheltuirea unor sume importante de bani, deoarece nu pare cel mai bun moment pentru investitii de durata.

Pe plan sentimental totul este roz, chiar si pentru cele care si-au pierdut speranta ca il vor mai intalni pe Fat Frumos.

Horoscop martie 2017 – Gemeni

Astenia de primavara te impiedica sa gandesti limpede, esti mai tot timpul morocanoasa, sceptica, irascibila. Respira adanc. Iesi afara, plimba-te in parc, fii independenta. Cu putin efort, vei reusi sa iti duci la bun final toate proiectele.

Vei avea ceva probleme de sanatate, posibil o rinita alergica sau alte afectiuni ale aparatului respirator, insa nimic grav.

Citeste continuarea pe pagina 2 >> 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop Minerva saptamana 19-25 februarie 2017

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies