HOROSCOP complet martie 2019: Necazuri mari pentru câteva zodii. Primăvara aduce probleme

HOROSCOP complet martie 2019: Necazuri mari pentru câteva zodii. Primăvara aduce probleme
HOROSCOP complet martie 2019: Necazuri mari pentru câteva zodii. Primăvara aduce probleme

HOROSCOP complet martie 2019: Zodiile trec prin multe cumpene și neînțelegeri. Primăvara aduce probleme.

BERBEC- Te pregatesti pentru o revolutie solara. Ajungi fata in fata cu umbrele si sentimentele pe care le-ai reprimat pana acum. Nu te stresa prea multi si acorda-ti timpul pe care il meriti. Vei fi inconjurata de prieteni si apar in peisaj relatii sentimentale noi. Ai grija doar sa nu faci prea multe compromisuri.

Citeste si: Florin Busuioc, din nou, pe masa de operaţie! La ce intervenţie a fost supus actorul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

TAUR- Esti pregatita mental pentru toate schimbarile care apar in viata ta. Este ceva in aer care te face sa iesi din zona ta de confort. Pregateste-te pentru o revolutie in viata ta. Zona carierei va fi favorizata si vei reusi sa faci toate lucrurile pe care ti le doresti pe plan profesional.

GEMENI- Simti ca poti zbura pana la stele.

Zona carierei este favorizeaza si incepi sa te gandesti la ce iti doresti cu adevarat in viata profesionala. Ai putea avea parte de cateva zile mai complicate la job si de discutii inselatoare cu superiorii. Gandeste liber si pregateste-te pentru lucrurile bune care urmeaza sa apara pe plan sentimental. Se intrevede si o calatorie.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Postul Paştelui 2019. De ce nu este bine să te uiţi la televizor şi pe Facebook în prima săptămână de post. Ce a spus părintelui Ignatie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies