Horoscop complet MARTIE. Cum stai cu dragostea, banii si cariera. O zodie castiga pe toate planurile

Horoscop complet MARTIE. Cum stai cu dragostea, banii si cariera. O zodie castiga pe toate planurile
Horoscop complet MARTIE. Cum stai cu dragostea, banii si cariera. O zodie castiga pe toate planurile

Află cum stai cu dragostea, banii şi cariera în martie, începutul primăverii.

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC. Dragoste. Prima săptămană din martie 2018 este palidă în materie de relaţii, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărtisorului.

Totuşi, îţi poţi făuri speranţe pentru 8 Martie şi toate celelalte zile pană la sfârşitul lunii, fiindcă la 7 martie intră în zodia ta Venus, planetă senzualitătii, a iubirii şi a armoniei şi, în cazul Berbecilor, stăpana casei relaţiilor.

Trecerea lui Venus prin Berbec promite sansă în dragoste, înţelegere în cuplu şi ocazii fericite care favorizează curtarea, flirtul, amorezarea, impăcările, distracţiile şi bunăstarea comună. Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec şi Soarele, stăpanul casei pasiunii şi a sexualitătii. HOROSCOP MARTIE 2018

BERBEC. Carieră şi bani. În casa carierei Berbecului sunt încartiruiţi pe termen lung Pluton, cel dornic de putere şi control, şi seriosul şi impovărătorul Saturn.

Două planete perfecţioniste şi încordate, care pun problemă în termeni de concentrare, severitate şi tenacitate. În plus, la 17 martie 2018, langă Pluton şi Saturn vine şi energicul dar nărăvasul Marte, care îşi începe ciclul retrogradării, având în plan că pană în noiembrie să facă du-te vino între Capricorn şi Vărsător. Aşadar, intri într-o perioadă importantă din punct de vedere profesional, marcată de decizii, iniţiative şi înnoiri, dar şi de lupte şi incidente.

În martie 2018 ai de partea ta şansa venusiană şi, spre finalul lunii, măretia solară, aşa că poţi avea succes şi împliniri materiale.

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR. Dragoste. În martie 2018, Taurii se pot bază pe Marele Benefic, Jupiter, care tranzitează pană în noiembrie casă cuplului Taurului.

Totuşi, nu este cazul să visezi doar la lapte şi miere.

La 17 martie Marte, stăpanul casei cuplului Taurului, îşi începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn şi Vărsător. Acest ciclu va dură, că şi tranzitul lui Jupiter, pană în noiembrie şi va marca o perioadă de analize, testări, reconsiderări, situaţii complexe şi modificări neaşteptate ale cursului lucrurilor.

Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apăr în a două jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, aşa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situaţii ivite.

Pană atunci, insă, bucură-te de prima parte a lunii, care îţi poate aduce împliniri frumoase în plan relaţional!

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR. Carieră şi bani. Saturn, stăpanul tradiţional al casei carierei Taurului, este bine poziţionat pe termen lung şi manifestă un interes aparte pentru studii, cultură, cercetare sau spiritualitate, precum şi pentru călătorii de afaceri sau de perfecţionare profesională, colaborări la distantă sau internet. În martie 2018, tranzitul Soarelui aduce Taurilor sansă, protecţie, susţinere, popularitate şi succes în activitătile care presupun un public, o audientă, o reţea, o colectivitate.

Colaborările pot fi profitabile, insă trebuie tratate cu diplomaţie şi cu simţul măsurii.Atmosferă de lucru nu este prea comodă în ultimele două decade din martie, dar depinde de ţine să o faci cât mai suportabilă. Caută să nu te pripeşti în deciziile financiare!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Minerva pentru 25 februarie - 3 martie 2018. Urmeaza o saptamana grea pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies