Horoscop complet MARTIE. Cum stai cu dragostea, banii si cariera. O zodie castiga pe toate planurile

Horoscop complet MARTIE. Cum stai cu dragostea, banii si cariera. O zodie castiga pe toate planurile
Horoscop complet MARTIE. Cum stai cu dragostea, banii si cariera. O zodie castiga pe toate planurile

Află cum stai cu dragostea, banii şi cariera în martie, începutul primăverii.

HOROSCOP MARTIE 2018 LEU. Dragoste. Cu Marte situat în casă dragostei şi a sexualitătii Leului, în prima parte a lunii martie 2018 impulsul erotic este foarte puternic, iar elanul romantic este plin de inflăcărare. Fiindcă te mană dorul de aventură şi poftă de cucerire, poţi să te trezeşti implicat(ă) într-o legătură plină de pasiune, dar nu lipsită de riscuri sau năbădăi. În primele două decade din martie (mai ales în a două), Soarele, stăpanul Leului, face un frumos trigon cu Jupiter, stăpanul casei dragostei, ceea ce anuntă sansă, fericire şi satisfacţie erotică.

Martie 2018 este o lună palpitantă, care te poate duce pană în al şaptelea cer, dar care favorizează mai mult amorul de dragul amorului, decât căsătoria sau legăturile de lungă durată. Acestea din urmă sunt mai puţin împlinite.

HOROSCOP MARTIE 2018 LEU. Carieră şi bani. Cu Saturn situat în casă muncii Leului, parcurgi o perioadă marcată de aglomerare şi efort, în care lucrurile nu avansează mereu atât de repede cum ai dori.Totuşi,

în martie 2018 poţi speră la o victorie sau o realizare, care este insotită şi de avantaje financiare, fiindcă Soarele, situat în una dintre casele banilor Leului, formează un trigon cu Marele Benefic, Jupiter. Nu este exclus să fie vorba despre o realizare legată de casă sau proprietăti, de o moştenire ori retrocedare, sau de o investiţie în bunuri de patrimoniu. Venus, stăpana casei carierei Leului, se află impreună cu Mercur în casă a nouă, indicând un interes accentuat pentru zonă culturală, universitară sau legislativă, pentru călătorii cu scop profesional, eventual pentru un job sau o colaborare la distantă.

Citeste continuarea pe pagina 5 >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop Minerva pentru 25 februarie - 3 martie 2018. Urmeaza o saptamana grea pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies