Horoscop COMPLET Minerva pentru saptamana 6 - 12 august! Eclipsa de Luna aduce TRAGEDII!

Horoscop COMPLET Minerva pentru saptamana 6 - 12 august! Eclipsa de Luna aduce TRAGEDII!
Horoscop COMPLET Minerva pentru saptamana 6 - 12 august! Eclipsa de Luna aduce TRAGEDII!

În această perioadă avem eclipsa parţială de lună, cu fenomenul Luna Plină care va avea loc în semnul Vărsătorului şi Mercur care intră în retrogradare, în Fecioară, al doilea său domiciliu.

BERBEC – Uranus este pentru unii încă în Casa Personalităţii şi pentru alţii în Casa banilor proveniţi din muncă proprie şi avertizează în ce priveşte existenţa unor duşmani ascunşi, răi, inflexibili şi de aici pentru unii Berbeci problemele cu legea, cu instituţiile statului abilitate să aplice legea, cu dosare încâlcite care îi pot duce după gratii.

TAUR – Careul în T dintre Pluto – Jupiter şi Venus le dă destule bătăi de cap mai ales că mută problemele în sfera profesională, cu o puternică componentă care ţine de comunicare şi să constate că datorită unui examen sau lipsa

diplomei de licenţă le închide drumuri, neaşteptat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Minerva 23-29 iulie 2017: Suisuri, coborasuri si o noua relatie. Previziuni pentru toate zodiile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies