Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru Aprilie: Sunt posibile dialoguri aprinse. O zodie isi pierde marea dragoste

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru Aprilie: Sunt posibile dialoguri aprinse. O zodie isi pierde marea dragoste
Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru Aprilie: Sunt posibile dialoguri aprinse. O zodie isi pierde marea dragoste

Astrologul Nicoleta Svarlefus prezinta previziunile astrologice ale lunii Aprilie pentru AstroCafe.ro.

Berbec

Chestiunile financiare sunt evidenţiate astazi. Recomandabil este să-ţi verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Menţine un ritm constant în achitarea datoriilor. Evita speculatiile financiare si cheltuielile pe mofturi. In dupa-amaiza zilei detaseaza-te de cotidian si intoarce-ţi privirea catre laturile spirituale ale vietii. Prudenţă în relatiile colegiale!

Taur

Este bine sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, de aceea fii prudent.

Esti foarte combativ si poti rani cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalti, pune in balanta cu ceea ce-ţi doresti tu si apoi actioneaza in consecinta. Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari.

Gemeni

O zi cu multa agitatie la serviciu. Ai vrea tu sa rezolvi cat mai multe, insa nu prea ai energie. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii au alte treburi de rezolvat.

Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile tale si nu raspunde la provocarile celor din jur. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului şi aparatului renal.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Minerva pentru saptamana 1 - 7 aprilie. Urmeaza o perioada dificila pentru zodii cu probleme pe toate planurile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies