Horoscop complet pentru 22 ianuarie: Doua zodii au mari probleme la locul de munca

Horoscop complet pentru 22 ianuarie: Doua zodii au mari probleme la locul de munca
Horoscop complet pentru 22 ianuarie: Doua zodii au mari probleme la locul de munca

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 ianuarie 2018.

Berbec

Iata o zi in care te poti ocupa numai de tine si de mofturile tale. Mergi la o sedinta de masaj, la un tratament de intretinere corporala sau hoinareste prin locurile preferate alaturi de cineva drag. Chiar daca indatoririle domestice sau profesionale au nevoie de aportul tau, alcatuindu-ti un program adecvat te vei buucra de toate si le vei rezolva la timp. Ingrijeste-ti sanatatea!

Taur

Sunt momente bune pentru a face un bilant al situatiilor si relatiilor in care esti implicat.

Cu siguranta ai impliniri, dar sunt si planuri care s-au realizat partial sau deloc. Ai incredere ca cele nerealizate se vor indeplini la momentul potrivit intr-un fel mult mai bun decat ai preconizat tu. Odihneste-te si bucura-te de tot ce te inconjoara. Sanatatea este vulnerabila!

Gemeni

Sfaturile prietenilor sunt bine venite astazi, fie pentru situatii personale, fie pentru cele din sfera profesionala. Totusi exista sanse sa cheltuiesti ceva bani pentru oamenii pe care-i intalnesti.

De aceea ar fi bine sa fii prudent si sa nu te avanti cu usurinta in vreo conversatie care te vulnerabilizeaza. Spre seara, bucura-te de linistea si confortul casei alaturi de cei dragi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscopul iubirii pentru februarie 2018: Despartiti dureroase si iubiri noi si pasionale. Doua zodii sunt norocoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies