Horoscop complet pentru a doua zi de Craciun: Atentie la sanatate si la accidentele prin casa

Horoscop complet pentru a doua zi de Craciun: Atentie la sanatate si la accidentele prin casa
Horoscop complet pentru a doua zi de Craciun: Atentie la sanatate si la accidentele prin casa

AstroCafe.ro prezinta horoscopul complet pentru 26 decembrie 2017.

Berbec

Intuitia iti este stimulata, vin mesaje catre tine, accesezi tot felul de informatii care te ajuta la limpezirea intentiilor si a mintii in general. Cel mai important insa este sa-ti asculti corpul si sa intelegi incotro te indeamna prin greutatea sau usurinta pe care o simti cu fiecare intentie si initiativa… Ce alegere iti da putere? Cu ce alegere simti usurinta in corp?

Taur

E momentul intropectiei, observarii mediului fara a interveni, recapatarii unui echilibru interior de care te-ai indepartat in ultima vreme. Foloseste aceste zile pentru orice demers care simti ca te poate ajuta in sensul relaxarii, vindecarii, schimbarii perceptiei, transformarii interioare. Fii atent la mesajele care ajung la tine, fii gata sa-ti asumi responsabilitatea pentru tot ce ai in acest moment si sa alegi diferit pentru a crea ceva nou… daca vrei.

Gemeni

O zi ca o poarta catre noi posibilitati, proiecte, idei. Luna se afla in Berbec, intr-un context care te inspira sa inchizi unele capitole/relatii si sa pasesti in noi spatii si experiente. Daca ai curajul sa te asculti, daca esti gata sa spui DA ideilor, propunerilor si revelatiilor din aceste zile, e posibil sa deschizi un drum nou pentru tine, in ce priveste proiectele, relatiile si viata ta sociala.

Fii gata sa primesti langa tine oameni noi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Impactul pe care îl are tehnologiei asupra cazinourilor tradiționale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies