Horoscop COMPLET pentru IULIE 2017: O zodie se sacrifica, o zodie isi gaseste iubirea adevarata!

Horoscop COMPLET pentru IULIE 2017: O zodie se sacrifica, o zodie isi gaseste iubirea adevarata!
Horoscop COMPLET pentru IULIE 2017: O zodie se sacrifica, o zodie isi gaseste iubirea adevarata!

Horoscopul lunii iulie 2017 ne spune ca aceasta este o luna in care sentimentele ne dau directia in viata.

Horoscop iulie 2017 – Berbec

Inca din prima zi a lunii, tu esti cu mult mai sensibila decat de obicei. Nu te speria! Viata este complexa si este firesc sa simti uneori supararea, ingrijorarea sau fericirea extrema.

In prima parte a lunii emotiile te transpun intr-o zona cu totul noua pentru tine, o zona in care vei avea ocazia sa exersezi metode pentru a-ti pastra calmul.

Horoscop iulie 2017 – Taur

Tu trebuie sa incepi luna cu mintea si inima deschise! Pentru tine, o zi buna poate incepe cu un mic dejun sanatos – poate fi un pahar cu suc de fructe – si cu analizarea si verbalizarea emotiilor si a sentimentelor pe care le ai. Daca vei adopta aceste noi obiceiuri, ai sansa sa reusesti sa te vindeci de multe cutume din trecut.

In prima saptamana a lunii romantismul tau este la cote maxime si vei avea o relatie foarte intensa cu partenerul. Incepand cu a doua jumatate a lunii, se recomanda o atentie sporita asupra cheltuielilor – ai tendinta de a cumpara lucruri de care nu ai nevoie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop AstroCafe pentru marti, 13 iunie: Provocari financiare si in iubire pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies