Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscopul lunii decembrie vine cu o mulţime de surprize pentru toţi nativii. Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru această lună de decembrie în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.  

 

Horoscop decembrie- Berbec

 

O atmosfera complexa pentru nativii zodiei Berbec in luna decembrie. De la bun inceput trebuie sa notam prezenta planetei Marte (guvernatorul lor) in semnul Pestilor: o pozitie relativ incomoda pentru ei.

Ii apasa gandul unor nerealizari, isi asuma in plan interior esecuri, ba chiar au tendinta sa se subaprecieze (lucru care li se intampla mai rar rar).

 

 

Pe de alta parte, le prieste prezenta Soarelui (pana pe 21 decembrie) si lui Jupiter in semnul Sagetatorului: pentru ei reprezinta speranta de care au nevoie sa treaca peste momente de indoiala, intoarcerea la credinta si posibilitatea de a intelege legi nescrise, eterne si imuabile.

 

Inspiratia poate sa vina prin intermediul unor vise a caror semnificatie este destul de limpede acum sau cu ocazia unor excursii, deplasari: cele vazute isi pot pune amprenta asupra starii de spirit sau asupra unor obiective viitoare.

 

Planul financiar este vulnerabil in aceasta perioada: cel putin isi doresc sa faca plati astfel incat sa se simta eliberati de datorii morale sau financiare.

Foarte posibil ca in schimb partenerul de viata sa aiba realizari financiare, sa recupereze sume de mult timp asteptate.

 

Ultima decada a anului este destul de incarcata in plan profesional. Oricum, ei sunt conectati la tensiunea unui proiect ambitios in care sunt implicati. Sau este foarte posibil ca o functie sau pozitie superioara sa fie tinta lor pentru perioada imediat urmatoare, iar conjuncturile favorizeaza atingerea acesteia.

 

Sanatatea nu constituie pentru ei o problema in aceasta luna. In prima decada pot constata pierderi neasteptate de energie: se simt cu „bateriile” pline dimineata si destul de repede se consuma. Este vorba despre o stare trecatoare, fara conotatii negative. Plimbarea de seara sau o baie calduta inainte de culcare le pot aduce un somn de calitate (ce favorizeaza si visele mentionate mai sus).

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 5 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii îşi rearanjează treburile profesionale, Peştii trebuie să îşi recunoască greşelile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies