Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop decembrie- Taur

 

Pentru nativii Taur, planul relational este cel mai important la inceputul acestei luni. Foarte posibil ca retrogradarea lui Mercur (incepand de la mijlocul lunii anterioare) sa fi incurcat apele intr-o relatie de suflet sau una de afaceri. In acest din urma caz se simte poate nevoia unor clarificari sau ajustari a unor intelegeri anterioare. Si este foarte posibil sa se ajunga la concluzia ca au de primit o compensatie sau ca vor face ulterior plati mai mici (pentru ca s-a tinut cont de sume platite in plus).

 

Pentru cei care nu sunt intr-o relatie stabila, lucrurile se pot schimba in decursul lunii. Dintr-o prietenie sau colegialitate se pot indrepta spre o relatie de suflet. Poate ca timpul trecut de la momentul in care s-au cunoscut le-a permis sa aprecieze calitatile, vallorile si principiile „celuilalt” iar acum se face o apropiere fireasca.

 

Pana spre sfarsitul anului 2020, Saturn ii face deschisi spre oportunitati de studii, specializare sau de munca in strainatate.

In luna decembrie pot veni relativ multe oferte sau semnale din aceasta directie; cel mai bine, insa, o decizie ar trebui luata in prima jumatate a lunii ianuarie a anului ce vine (iar cele de genul „acum ori niciodata” sau „repede, ca expira” ar trebui sa fie refuzate din start.

 

Intamplari de tot felul ii pot ajuta sa separe prietenii loiali de cei de conjunctura; merita sa ia atentie chiar si la reactiile nepotrivite ale altora in imprejurari relativ fara o miza prea mare.

 

In luna decembrie se pare ca au o marja de actiune relativ limitata; sanse apar mai degraba prin intermediul unor apropiati, oameni cu care se stiu de multa vreme.

 

Liniste in planul sanatatii: nimic nu pare sa ii impiedice sa se dedice activitatii profesionale sau vietii sociale.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop 5 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii îşi rearanjează treburile profesionale, Peştii trebuie să îşi recunoască greşelile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies