Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop decembrie- Gemeni

 

Luna decembrie se anunta a fi destul de incarcata pentru nativii Gemeni: trebuie sa faca fata unor solicitari exterioare neasteptate. Clienti, sefi sau concurenta ii obliga sa fie in priza si sa reactioneze instant.

 

Prima decada a lunii poate aduce neintelegeri, puncte de vedere sau prioritati diferite fata de ale partenerilor de afaceri si este neboie de rabdare, diplomatie sau de talentul de a intra in mintea celuilalt si de a ii intelege obiectivele sau atitudinea reale.

 

Li se pot pune la incercare calitatile de lider si de organizator: pentru o perioada, un proiect sau un obiectiv li se pun la dispozitie resurse si personal si se asteapta de la ei rezultate. Pentru cei care au functie de conducere este o buna perioada sa realizeze omogenizarea colectivului, netezirea asperitatilor, realizarea unor reguli sau obiceiuri interioare care intr-un final sa conduca la obtinerea rezultatelor dorite in conditii minime de stres, de consum emotional.

 

Decembrie se anunta a fi o luna excelenta pentru cei care lucreaza cu publicul sau care se adreseaza unui public: sunt urmariti cu atentie, li se acorda incredere. Evident, insa, ca orice scadere a calitatii prestatiei lor este taxata imediat de catre ceilalti.

 

Din 6 decembrie, Mercur isi reia miscarea directa. Pentru ei este un lucru bun deoarece reusesc sa vada limpede deciziile unor decizii luate (de nevoie sau de urgenta) in a doua jumatate a lunii noiembrie si reusesc acum sa faca, daca este nevoie, corectii.

 

Sanatate buna pentru nativii Gemeni in aceasta luna, nu se intrevad probleme deosebite. Trebuie insa sa acorde atentia fireasca hidratarii (da, chiar si in anotimpul rece este necesara) si, evident, adaptarea imbracamintei si a incaltamintei la conditiile zilnice de temperatura si umezeala.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop 5 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii îşi rearanjează treburile profesionale, Peştii trebuie să îşi recunoască greşelile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies