HOROSCOP. Cum să îți alegi Baba, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la asta

HOROSCOP. Cum să îți alegi Baba, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la asta
HOROSCOP. Cum să îți alegi Baba, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la asta

HOROSCOP. Potrivit tradiției, în următoarele nouă zile ar trebui să îți alegi o babă care îți va da indicii despre ce te așteaptă în restul anului. Află cum ar trebui să faci această alegere, în funcție de zodie!

Berbec

Indiferent de ce faci, baba ta va fi furioasă și furtunoasă, așa ca tine. Dar cum ești o persoană pragmatică și practică, știm că oricum nu îți vei lăsa destinul influențat de asta. Doar ai toate instrumentele necesare ca la final lucrurile să iasă cum vrei!

Citeste si: De Martisor, Venus intra in Varsator pana pe 26 martie! Atentie, e o MARE schimbare in orice relatie ai avea! Ce inseamna PENTRU FIECARE ZODIE ce aduce Varsatorul pentru planeta iubirii?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Taur

Tu ai de gând să faci o sărbătoare din alegerea babei, dar nu este nicio surpriză, având în vedere că nu scapi nicio ocazie să te cinstești cu o masă copioasă. Și oricum nu îți pasă prea mult ce îți rezervă viitorul, știi că ești destul de inteligentă să ieși din orice situație.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

DJ Wanda e în formă maximă la 42 de ani! Uite cum arată în costum de baie!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies