Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui

Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui
Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui

Fie că petreci Revelionul cu noul iubit sau cu prietenii, printre care se află şi bărbatul de care îţi place, sfaturile de mai jos te ajută să-ţi seduci alesul, în funcţie de zodia lui. Iată ce anume îl va cuceri la tine în noaptea dintre ani!

Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui- Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn adoră să fie... servit, aşa că sigur îl vei impresiona, dacă eşti darnică şi îi faci cinste cu băutura lui preferată. Nu uita ca atunci când discutaţi, să-i împărtăşeşti planurile tale profesionale pentru 2012. Adoră femeile ambiţioase şi de succes.

Citeste si: 2019 va fi un an grozav pentru 6 zodii! Vor scăpa de GHINION după REVELION

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Calea către inima Vărsătorului, chiar şi în noaptea de Revelion, este pavată cu dovezi de inteligenţă.

La petrecere, provoacă-l la un joc şi fă tot posibilul să-l câştigi, iar dacă locaţia nu o permite, atunci poartă o conversaţie cu el în care să inserezi şi câteva citate cu greutate...

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop weekend 28-30 decembrie 2018. Ultimul weekend 2018, Luna in Balanta! Care este MESAJUL ZODIEI TALE cu care sa INCHIZI 2018 si sa INTAMPINI 2019?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies