Horoscop de 1 decembrie: Berbecii primesc bani, Leii se cearta cu sefii

Horoscop de 1 decembrie: Berbecii primesc bani, Leii se cearta cu sefii
Horoscop de 1 decembrie: Berbecii primesc bani, Leii se cearta cu sefii

Citeste previziunile complete AstroCafe pentru ziua de 1 decembrie 2017.

Berbec

Interesantă zi la capitolul financiar. Poti primi cadouri, recompense sau remuneraţia de la un loc de munca se poate modifica definitiv. Rapid apar şi cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian sau pe mofturile celor dragi. Ar fi bine dacă ai echilibra latura materială a vieţii cu cea spirituală. Nu este momentul pentru lansări in afaceri sau pentru speculaţii financiare.

Taur

Ziua îţi aduce o determinare aparte de a renunţa la situaţiile şi relaţiile care nu te mai reprezintă. Ai şanse deosebite de a-ţi îmbunătăţi viaţa, însă totul depinde numai de tine. Celorlalţi ar fi bine să le explici deciziile luate, folosind un ton moderat, tact şi diplomaţie. Ai idei bune, cuvintele tale îi vor fermeca pe cei din jur, dar fii prudent. Spre seară, odihneşte-te mult.

Gemeni

Stările tale de spirit fluctuează mult. Se recomanda sa te ocupi numai de treburile de rutină si sa fii cat mai discret in anturaj. Nu divulga altora planurile tale de viitor. O discuţie de taină cu cineva de încredere te va ajuta să-ţi lămureşti situaţia profesională. Revelaţiile pot fi uluitoare, de aceea notează într-un juranl cele aflate şi înţelese astăzi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies