Horoscop de 1 decembrie: Berbecii primesc bani, Leii se cearta cu sefii

Horoscop de 1 decembrie: Berbecii primesc bani, Leii se cearta cu sefii
Horoscop de 1 decembrie: Berbecii primesc bani, Leii se cearta cu sefii

Citeste previziunile complete AstroCafe pentru ziua de 1 decembrie 2017.

Rac

Este un moment foarte important de a te debarasa de prietenii sau protectorii care s-au dovedit până acum neserioşi. Este posibil să afli informaţii neplăcute despre unii şi astfel să te hotărăşti ferm să îţi schimbi concepţiile vizavi de prietenie şi implicaţiile ei. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Evita speculatiile si asculta cu atentie ce au de zis ceilalti.

Leu

Bine ar fi să dedici întreaga zi locului de muncă şi relaţiilor colegiale. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Pe de alta parte pot veni catre tine oferte de colaborare tentante. Studiaza cu atentie propunerile si actioneaza in consecinta. Evita conflictele si nu te abate de la planurile tale. Vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai  propus!

Fecioara

Relaţiile cu străinătatea şi studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor. Este posibil să primeşti acordul pentru o plecare în ţinuturi îndepărtate sau să stabileşti o legătura de lunga durata cu cineva aflat la mare distanţă. Spre seară, cele mai potrivite sunt plimbările în aer liber, vizionarea unei piese de teatru sau conversaţiile pe teme spirituale.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies