Horoscop de Dragobete. Previziunile complete pentru 24 februarie. O zodie sufera din iubire

Horoscop de Dragobete. Previziunile complete pentru 24 februarie. O zodie sufera din iubire
Horoscop de Dragobete. Previziunile complete pentru 24 februarie. O zodie sufera din iubire

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru 24 februarie.

Berbec

Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi de cei dragi. Unii membrii ai familiei iti pot face tot soiul de reprosuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalti se datoreaza faptului ca sanatatea ta este precara si tu faci prea putine pentru a remedia acest lucru. O alta cauza este neglijarea indatoririlor domestice in favoarea responsabilitatilor profesionale. De retinut ca toate acestea sunt fondate si este bine sa le ai in vedere.

Taur

La finalul acestei saptamani iti poti permite niscai cumparaturi dorite sau planificate demult. Totusi, mai mult este vorba despre capricii alese in graba, decat de niste lucruri necesare tie in acest moment. Gandeste-te sa faci economii si sa folosesti, in limita posibilului, tot ce detii in prezent. Duminica, relaxeaza-te impreuna cu prietenii sau rudele dragi. Printre discutii banale si activitati distractive ai sa afli informatii pretioase.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine si planurile tale personale la sfarsitul acestei saptamani. Largeste-ti orizontul si depaseste-ti lentoarea, atasamentul de relatiile si situatiile cunoscute. Te asteapta o multime de experiente interesante, care pe langa dezvoltare personala iti vor aduce si prieteni noi. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te echilibrezi foarte bine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 februarie: O zi de vineri cu vesti bune pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies