Horoscop de Revelion 2019. Predictii pentru toate zodiile in noaptea dintre ani

Horoscop de Revelion 2019. Predictii pentru toate zodiile in noaptea dintre ani
Horoscop de Revelion 2019. Predictii pentru toate zodiile in noaptea dintre ani

Horoscop de Revelion 2019. Predictii pentru toate zodiile in noaptea dintre ani. Noul an bate la uşă, aşa că haideţi să vedem împreună ce ne-au pregătit astrele în Ajun de Revelion.

Berbec

Sâmbătă: Finalul acestei saptamani este favorabil intalnirilor si dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorita bugetului, restrans in aceste zile, este posibil, fie sa nu onorezi o invitatie, fie sa te imprumuti pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag.

 

Duminică: Ar fi bine sa lasi deoparte protocolul si sa socializezi fara teama. Simpla ta prezenta si un zambet sincer vor rezolva totul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zodii pe care sa le eviti de Revelion, altfel vei avea ghinion tot anul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies