Horoscop de SAMBATA MARE: Apar tensiuni si situatii controversate!

Horoscop de SAMBATA MARE: Apar tensiuni si situatii controversate!
Horoscop de SAMBATA MARE: Apar tensiuni si situatii controversate!

Citeste horoscopul zilei de 15 aprilie 2017. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Zilele astea de weekend îţi aduc aproape persoanele aflate în străinătate sau tu te hotărăşti să călătoreşti în ţinuturi îndepărtate. Bucură-te de atmosfera de sărbătoare, fii alături de cei dragi şi ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem. Gândurile neliniştitoare pot fi frecvente, însă le poţi contracara privind numai partea plină a paharului. Prudenţă şi măsură în toate!

Taur

Finalul acestei săptămâni predispune la cheltuieli şi discuţii ample privitoare la banii şi bunurile comune cu partenerul de viaţă, rudele şi colaboratorii. Chiar dacă este sărbătoare şi toată lumea petrece cum se cuvine, ţie îţi va fi dificil să te desprinzi de materialismul cotidian. Relaxează-te, bucură-te de ce ai, lăsând deciziile şi discuţiile importante pentru zilele următoare. Fii cumpătat în toate!

Gemeni

Relaţiile cu ceilalţi par anoste la sfârşitul acestei săptămâni, însă este vorba despre faptul că fiecare are treburile sau gândurile sale. Pentru că este sărbătoare, este frumos şi sănătos ar fi să profiţi de asta. Lasă-te animat de gânduri măreţe şi bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă apar tensiuni sau situaţii controversate, cu puţin efort şi bunăvoină le poţi depăşi cu brio.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Femeile lui Dumnezeu. Zodii carora Domnul le-a dat puteri speciale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies