Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener
Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener. Află cum va fi zua de Sânziene pentru tine!

BERBEC

Berbecii vor avea parte de o zi perfectă alături de persoana iubită. Venus, planeta Iubirii, se va afla în ”casa Iubirii”, iar Luna şi Marele Benefic Jupiter, în sectorul intimităţii şi senzualităţii.
Chiar şi în relaţiile care dădeau semne de ”oboseală”, pasiunea se va putea reaprinde, iar seara va fi una de neuitat.
Nativii singuri ar trebui să ”iasă în lume” pentru că, în acest fel, au şanse mari să întâlnească pe cineva special.

Şi chiar dacă, la început, atracţia fizică va fi cea care ”va sparge gheaţa”, relaţia se va putea construi şi consolida, în timp.

TAUR

Taurii vor prefera confortul de acasă, în compania partenerului de viaţă sau vor alege să petreacă o romantică duminică ”în doi”.
De Sânziene, Luna şi Marele Benefic Jupiter vor forma un aspect armonios în sectorul Mariajului din astrograma Taurilor, aşa că ziua va fi perfectă şi pentru nunţi sau pentru cereri în căsătorie.


În ceea ce îi priveşte pe Taurii singuri, aceştia îşi pot întâlni viitorul partener de viaţă prin intermediul unor rude sau cu ocazia unui eveniment ori a unei călătorii într-un loc ce are o puternică încărcătură spirituală.

GEMENI

Gemenii vor face mai mult decât declaraţii pentru a-şi impresiona partenerul. De exemplu, vor găti sau vor merge, cu noaptea în cap, la cumpărături pentru ca persoana iubită să poată lenevi, în pat, până mai târziu.


Unii Gemeni vor primi veşti bune legate de carieră şi sărbători victoria alături de prieteni.
Nativii singuri vor avea chef de ducă sau îşi vor consuma energia la sală sau plimbându-se prin parc. Ar fi bine să se ”dichisească” înainte de a ieşi din casă pentru că Venus va fi cu ochii pe ei şi s-ar putea să le facă o surpriză...

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro: Saptamana 24 - 30 iunie aduce lacrimi amare. Luna Plina vine cu nervi, cearta si despartiri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies