Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener
Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener. Află cum va fi zua de Sânziene pentru tine!

BALANŢA

Balanţele vor avea parte de ”sare şi piper” în viaţa personală, de vreme ce planeta Pasiunii se află în ”casa Iubirii”, dar şi de noroc în plan financiar, de vreme ce Luna şi Marele Benefic Jupiter se află în ”casa Banilor” din astrograma lor.
Ziua de duminică va fi excelentă pentru Balanţele care se dedică unui proiect profesional sau se înscriu într-o competiţie.

Chiar şi una sentimentală...
Pentru nativii singuri, ziua va fi cu noroc dacă nu-şi vor plânge de milă în faţa televizorului. Uneori, chiar şi o simplă plimbare poate fi ”prilej de întâlnire cu destinul”.

SCORPION

Scorpionii vor atrage toate privirile şi asta le va conveni de minune. Marele Benefic Jupiter şi Luna se vor afla chiar în zodia lor şi le va amplifica farmecul şi magnetismul personal.


Acolo unde vor merge, toată lumea le va face pe plac, iar acasă, partenerul îi va ”redescoperi” şi, chiar dacă nu va recunoaşte asta, se va reîndrăgosti de ei.
Nativii singuri îşi vor putea întâlni sufletul-pereche sau vor da încă o şansă unui fost partener. Pentru nativii singuri, prezenţa lui Neptun retrograd în casa Iubirii este o atenţionare: să nu îşi facă, prea devreme, planuri de viitor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi pune la cale noi afaceri cu vechi prieteni sau vor recupera o datorie şi se vor grăbi să se răsfeţe, cumpărându-şi ceva frumos.
În cuplu, nu vor exista prejudecăţi sau tabu-uri, iar ziua va fi perfectă pentru noi experienţe sau pentru călătorii în doi.
Nativii singuri vor avea spirit de aventură sau aventuri sentimentale, iar unii dintre ei se vor lăsa atraşi în relaţii cu persoane interesate să investească în viitorul lor.


Ziua de Sânziene va fi potrivită şi pentru petreceri sau lungi discuţii, pe tot felul de teme, cu prietenii şi partenerul. 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro: Saptamana 24 - 30 iunie aduce lacrimi amare. Luna Plina vine cu nervi, cearta si despartiri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies