Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener
Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener. Află cum va fi zua de Sânziene pentru tine!

CAPRICORN

Capricornii vor hotărî nu doar agenda familiei, ci şi agenda grupului de prieteni şi nimeni nu va încerca să facă vreo schimbare, pentru că totul va fi bine pus la punct.
Nativii  Capricorn îşi vor lua rolul de ”şefi de trib” în serios şi, la sfârşitul zilei, toată lumea se va declara mulţumită.
Partenerul de viaţă se va lăsa alintat, copiii se vor bucura de surprizele pregătite, iar prietenii vor veni însoţiţi de prietenii lor şi, uite-aşa, ”cercul social” al nativilor se va extinde considerabil.
Pentru nativii singuri, Iubirea ar putea să apară pe neaşteptate, pentru că planeta Surprizelor se află în casa Iubirii din astrograma lor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii îi cuceresc pe cei din jur cu optimismul lor molipsitor, iar invitaţiile nu se vor lăsa aşteptate. Dar, pentru că şi familia va dori să petreacă ziua în compania lor, va fi greu pentru nativi să împace pe toată lumea.


Dacă sunt invitaţi la un eveniment oficial sau legat de carieră, ar fi bine să nu rateze ocazia de a fi remarcaţi de persoane importante. Dacă invitaţiile vin de la prieteni, Vărsătorii ar trebui să fie mai selectivi şi să nu uite că au nevoie şi de odihnă.
În cuplu, vor fi multe de spus, de analizat şi de planificat.

PEŞTI

Peştii vor pleca în vacanţă sau vor călători, simbolic, pe alte meleaguri: vor căuta pe net informaţii despre cultura altor popoare sau vor testa deliciile unor bucătării tradiţionale.
În plan personal, vor fi favorizaţi de prezenţa Soarelui în ”casa Iubirii” din astrogramă, iar prezenţa planetei Comunicării, Mercur, în acelaşi sector îi va ajuta să îşi exprime, convingător, sentimentele.
În acelaşi timp, prezenţa lui Mercur în zodia Rac va anula bariera de comunicare a Peştilor cu ”generaţiile mai tinere”.
Nativii singuri sunt încurajaţi de astre să călătorească pentru că, în acest fel, îşi pot întâlni marea iubire.

Pentru mai multe detalii astrologice intrati pe oanahoroscop.com.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro: Saptamana 24 - 30 iunie aduce lacrimi amare. Luna Plina vine cu nervi, cearta si despartiri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies