HOROSCOP DECEMBRIE 2018 - Ultima lună a anului te va schimba

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 - Ultima lună a anului te va schimba
HOROSCOP DECEMBRIE 2018 - Ultima lună a anului te va schimba

Vei fi tentat de schimbări şi de promisiunea zilei de mâine. Vei trăi în viitor şi te vei gândi la anul viitor şi îţi vei închipui că este mai bun ca înainte şi tot aşa. Nu uita, că este Decembrie. Ai alte lucruri la care trebuie să fii atent. Nu uita de realitate, chiar dacă visele sunt tentante.

Prima jumătate a lunii decembrie ne va aduce bună dispoziţie. Acest lucru va fi oferit, printre altele, de către Soare, care va intersecta Săgetătorul- ne va aduce încredere şi disciplină. Prin urmare, nu numai sportivii se vor descurca bine.Mercur plasat în acelaşi semn îşi va intensifica efectul. Te vei bucura de evenimentelor care îţi vor pune mintea la contribuţie şi, de asemenea, îţi vei însuşi rolul de judecător. În această perioadă, misiunea ta este să încerci din greu să faci pace peste tot.

Horoscopul pe Decembrie 2018 vă încurajează să aveţi răbdare. Îţi vei îndeplini obiectivele, dar toate la timpul lor. Nu poţi grăbi lucrurile şi trebuie să aştepţi ca astrele să fie într-o poziţie favorabilă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop IANUARIE 2019 - Cum va fi prima lună a noului an pentru fiecare zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies