Horoscop DECEMBRIE - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie va avea probleme cu BANII de sărbători! Aveţi grijă cui vă destăinuiţi

Horoscop DECEMBRIE - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie va avea probleme cu BANII de sărbători! Aveţi grijă cui vă destăinuiţi
Horoscop DECEMBRIE - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie va avea probleme cu BANII de sărbători! Aveţi grijă cui vă destăinuiţi

Horoscop decembrie! Profesorul Radu Ştefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbătore. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii! Mare atenţie!

După cum spune înţeleptul chinez Lao Ţâ, fondator de filozofie şi religie, HĂRNICIA DUCE LA BUNĂSTARE, care este sintagma caracteristică pentru luna decembrie a anului 2018 de la naşterea Hristosului şi 7526 de la Facerea Lumii, deie Domnul, ultimul să nu fie!

Nu sunt decât două planete retrograde, Uranus, toată luna în Berbec şi Mercur, până pe 7 decembrie în Scorpion. Luna decembrie, este, pentru toată lumea, o lună de cheltuieli cu sărbătorile iernii şi micile concedii de Crăciun şi Revelion.

Lumea are nevoie de cash, aşa că se pot vinde unele acţiuni. Atenţie mărită dacă urmăriţi achiziţionarea unor cambii, titluri de valori, pot fi câteva prilejuri avantajoase şi multe păcăleli, că aşa este în afaceri, acum.

Conjunctura astrologică este cea caracteristică sfârşitului de an. Mai toate planetele se strâng într-o jumătate a zodiacului, de la Scorpion la Berbec. Formează configuraţia ”roata motrice de locomotivă” care însemnă efort sporit în muncă, activitate, carieră- cu rezultate bune! 

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ioan Burculeţ AVERTIZEAZĂ! Horoscop 12 decembrie - Renunţaţi la agresivitatea verbală. Este o zi dificilă, iar elementul cheie pentru astăzi este diplomaţia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies