Horoscop DRAGOBETE 24 Februarie 2019 - Zodiile care se indragostesc

Horoscop DRAGOBETE 24 Februarie 2019 - Zodiile care se indragostesc
Horoscop DRAGOBETE 24 Februarie 2019 - Zodiile care se indragostesc

Horoscop 24 Februarie 2019: În prima parte a zilei se anunță drumuri pentru nativii Berbec, iar la polul opus se află nativii Scorpion, care îşi vor rezerva timp pentru sine, potrivit horoscop 24 Februarie 2019.

Horoscop DRAGOBETE 24 Februarie 2019 Berbec

Astăzi nativul din zodia Berbec va încerca să ia măsuri drastice pentru a nu înregistra pierderi materiale, potrivit horoscop 24 Februarie 2019. Se anunță drumuri pentru prima parte a zilei însă nu va ezita să facă micile plimbări. Pentru nativul Berbec, o discuție cu un apropiat sau cu un membru al familiei va fi bine-venită, mai ales că în ultima perioada nu a comunicat prea mult cu cei din jur.

Aflați informații despre o anumită persoană sau despre o întâmplare ce îi satisface curiozitatea.

Trebuie să-ți sacrifici timpul liber pentru a ți se recunoaște munca la adevărata valoare. Ești preocupat că ceilalți te-ar putea critica dacă nu participi astăzi la activitățile de grup. Cu toate acestea, preferi să fii independent și știi exact când să faci compromisuri pentru ceilalți. Amintește-ți că cel mai mult avansezi atunci când îți spui punctul de vedere cu sinceritate, dar și când ai răbdare să-i asculți pe cei din jur, potrivit horoscop 24 Februarie 2019.

Citeste si: HOROSCOP EROTIC: DETALII incendiare despre viaţa amoroasă secretă a zodiilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc bărbații din fiecare zodie. Gemenii se folosesc de joc și arta conversației, Scorpionii sunt pasionali

Horoscop DRAGOBETE 24 Februarie 2019 Taur

Taurul caută o soluție rapidă pentru o problemă personală însă cei din jur vor insista să se gândească bine înainte de a spune sau a face ceva. Nativul Taur se va bucura astăzi, căci un act, un document important va beneficia de aprobarea de care este nevoie pentru a începe un proiect nou, potrivit horoscop 24 Februarie 2019. În a doua parte a zilei, se pare că va fi în centrul atenției datorită unui eveniment important, iar spre seară se va afla în aceeași situație.

În cadrul unei reuniuni de familie se va discuta o posibilă reamenajare a locuinței.

Astăzi adopți o abordare personală a lucrurilor și te vei recrea mai mult decât de obicei. Dispui de mai mult timp liber alături de prietenii tăi, pe care i-ai cam neglijat, atât timp cât faci asta cu limită. Pot apărea unele critici pentru acest comportament rebel însă le faci față cu brio, aducând argumentele necesare.

Mai mult timp liber este crucial, așa că profită de acest aspect și petrece-ți timpul cu oamenii dragi, potrivit horoscop 24 Februarie 2019.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Chinul prin care a trecut un copilas din Ploiesti. Asa ceva este strigator la cer. Medicii dau vina pe mama copilului

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies