Horoscop dragoste 2018. Bat clopote de nunta pentru trei zodii

Horoscop dragoste 2018. Bat clopote de nunta pentru trei zodii
Horoscop dragoste 2018. Bat clopote de nunta pentru trei zodii

Horoscop dragoste 2018: Anul 2018 este unul armonios la capitolul “Dragoste”. Nu vor lipsi, totusi, nici turbulentele si deciziile importante. Decizii hotaratoare, pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP Dragoste 2018. Berbec

Anul 2018 este perfect la capitolul dragoste. Esti romantic, te ocupi mai mult de treburile casnice, insa apar si oportunitati pentru a te aventura in lume alaturi de partenerul de cuplu. Pot aparea cateva turbulente in cuplu din cauza lui Marte retrograd in Capricorn, de la sfarsitul lui iunie, pana in august, insa dupa aceea, totul este cat se poate de bine.

Parteneriatul functioneaza la cote maxime.

Taur

La capitolul dragoste faci minuni, in 2018. Cand te-ai hotarat ce vrei, nimic nu-ti mai sta in cale. Depasesti orice obstacol aparut in cale si formezi o echipa imbatabila impreuna cu partenerul de cuplu. Planeta Uranus are grija sa pastreze dragoste la cote inventive si nebune tot anul, iar Venus ii confera senzualitate si rasfat.

De la inceputul lunii noiembrie, cand Jupiter intra in Sagetator, viata sociala devine si mai activa. Nu este exclus sa hotarati o casatorie sau largirea familie, in perioada octombrie-noiembrie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Perechi de zodii care vor fi impreuna si de Craciunul 2018

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies