Horoscop Dragoste 26 Februarie 2019 – Astăzi IMPLICĂ-TE și lucrurile se vor întâmplă după cum îți propui

Horoscop Dragoste 26 Februarie 2019 – Astăzi IMPLICĂ-TE și lucrurile se vor întâmplă după cum îți propui
Horoscop Dragoste 26 Februarie 2019 – Astăzi IMPLICĂ-TE și lucrurile se vor întâmplă după cum îți propui

Horoscop Dragoste – Astazi Luna este luminata doar pe jumatate (al treilea patrar), in astrologia dragostei semnifica dificultati in cuplu, care trebuie rezolvate.

Horoscop Dragoste 26 Februarie 2019 Berbec

desi relatia merge bine si partenerul tau este loial si afectuos tu esti absent. In loc sa te concentrezi pe elementele esentiale ale relatiei, sa te implici mai mult si sa te bucuri de magia iubirii, tu stai deoparte si rumegi la tot felul de prostii. Si pe urma te-ntrebi de ce scartie caruta.

Pentru cei singuri astazi cresc sansele de a intalni persoane interesante, si acest lucru nu va fi in van.

Citeste si: Horoscopul zilei de 26 februarie- Camelia Pătrășcanu. Peștii ar trebui să evite activitățile pentru care nu se simt pregătiți

Horoscop Dragoste 26 Februarie 2019 Taur

cum sa nu simti fluturii in stomac azi, cand partenerul tau te rasfata cu pupici senzuali si imbratisari focoase? Perspectiva unei seri ultra-romantice si a unei nopti incitante iti pune imaginatia la incercare.

Pare ca tandretea si armonia s-au instapanit pe povestea ta de dragoste si tot ce ai mai avea de facut ar fi sa prelungesti cat mai mult aceasta stare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Solitarii sa se uite imprejur cu grija pentru ca au atras atentia cuiva si n-ar trebui sub niciun motiv sa rateze oportunitatea de a raspunde pozitiv acelei persoane.

Citeste si: Fiecare zodie are secretul ei. Acesta este temperamentul fiecărui nativ

Horoscop Dragoste 26 Februarie 2019 Gemeni

niscaiva turbulente ar putea aparea in relatie, fara vreo cauza anume. O analiza a situatiei de moment e o povara prea mare asa ca te-ai hotarat sa privesti evolutia lucrurilor din afara lor. Curand suprizele te vor directiona catre o introspectie asupra a ceea ce ai in raport cu ceea ce vrei.

Nici cei singuatici nu vor scapa de surprize, acestea vor sosi cu schimbari, altele decat cele planificate de ei, totusi vor insemna un progres.

Citeste si: Horoscop: Primăvara 2019 este magică pentru 3 zodii. DUMNEZEU le dă totul

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cancerul de colon şi tumora rectală: INTERVIU cu un medic chirurg. Care sunt diferențele și cauzele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies