Horoscop dragoste. Mercur în Retrograd va da toate zodiile peste cap! Iată ce se va întâmpla cu fiecare nativ

horoscop-dragoste-mercur-retrograd
horoscop-dragoste-mercur-retrograd

Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragostei pentru perioada următoare. Schimbările astrologice pot induce schimbări comportamentale, grijă mare!

Horoscop dragoste. La finalul săptămânii trecute, pe 12 iunie mai exact, Marte (planeta energiei și a acțiunii) a făcut conjuncție cu Neptul (planeta misterelor, a iluziilor și visurilor), așa că foarte mulți nativi încă resimt această tranzitare cel puțin emoțională.

Atmosfera în ultima perioadă a fost guvernată de confuzie și de reacții impulsive, realizate cu sufletul, fără să ne consultăm cu rațiunea, așa că în următoarea perioadă va trebui să îndreptăm greșelile făcute.

Joi, pe data de 18 iunie 2020, Mercur va intra într-o mișcare retrogradă în zodia Rac, fapt ce denotă multe emoții, Racul fiind un semn zodiacal extrem de emotiv, dar va fi echilibrat de sextilul format între Marte și Uranus.

Citeste si: Rune Mihai Voropchievici 15-21 iunie 2020. Trei zodii primesc vești cumplite

horoscop-dragoste-mercur-retrograd
horoscop-dragoste-mercur-retrograd

Acest sextil îți va da imboldul necesar, pentru că Uranus este planeta surprizelor, așa că te vei simți curajoasă și pregătită de acțiune.

Iată previziunile astrale pentru următoarea perioadă:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop dragoste. Au loc schimbări mari pe plan astrologic!

Horoscop Dragoste. Berbec

Dacă te simți ciudat, atunci este vina planetei Neptun. S-ar putea să dai peste un fost și să fii tentată să vă împăcați, dar încearcă să gândești rațional și nu cu inima.

Dacă nu ai intenții serioase cu cineva, acum este momentul să discutați, dar trebuie să fii sinceră, în ceea ce privește intențiile pe care le ai.

 Începând de joi, Mercur în Retrograd te va determina să te  gândești la fostele tale iubiri, dar sextilul dintre Marte și Uranus își dă o mână de ajutor, și simți că poți să iei decizii importante.

Horoscop dragoste. Taur

Primești semnale mixte de la persoana de care ești îndrăgostită, sau chiar te simți neglijată. Cert este că nu e vina ta, ci a lor. Esti un semn zodiacal direct, pragmatic, așa că mereu vei informa o persoană în legătură cu felul în care te simți. Dacă simți că persoana de lângă tine nu îți oferă același lucru, e momentul să pleci, pentru că nu ar trebui să te implici în relații prea serioase.

Citeste si: Horoscop iunie 2020. Trei zodii dau lovitura în prima lună de vară

horoscop-dragoste-mercur-retrograd
horoscop-dragoste-mercur-retrograd

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Chiar dacă ai impresia că ți-ai găsit sufletul pereche, e important să nu te grăbești, pentru a nu lua decizii pripite. Dacă simți că ai o sinergie cu cineva, lasă timpul să decidă ce trebuie să se întâmple cu voi.

Horoscop dragoste. Gemeni

Chiar dacă ești singură, într-o relație sau încerci să găsești pe cineva, viața ta personală traversează o perioadă dificilă, mai ales că zodia ta nu este neapărat recunoscută pentru relații de lungă durată.

Simți că ai sentimente puternice, așa că ai tendința să grăbești lucrurile, dar săptămâna aceasta NU e cazul să iei astfel de decizii.

Trebuie să te folosești de perioada aceasta pentru a le arăta bunătate și, de ce nu, cât de bună ești la pat, pentru a observa dacă vei primi aceleași sentimente înapoi. Dacă nu, atunci vei știi că e momentul să pleci, pentru a nu fi rănită mai târziu.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 iunie 2020. Racii vor avea ghinion în dragoste, iar Fecioarele vor fi înconjurate de tensiuni



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dr. Mihai Craiu: „Lipsa somnului ucide mai rapid decât lipsa hranei”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies