Horoscop dragoste săptămâna 1-7 aprilie 2019. Marte în Gemeni îţi tulbură viaţa amoroasă

Horoscop dragoste săptămâna 1-7 aprilie 2019. Marte în Gemeni îţi tulbură viaţa amoroasă
Horoscop dragoste săptămâna 1-7 aprilie 2019. Marte în Gemeni îţi tulbură viaţa amoroasă

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 1-7 aprilie 2019.

Saptamana este marcata de proaspata intrare a lui Marte in zodia Gemeni, unde va ramane pana la 15 mai. Marte este simbolul energiei, al vitalitatii, virilitatii, libidoului si al expresiei fizice. Marte reprezinta instinctele animalice, pasiunea. De cealalta parte, Gemenii sunt simbolul comunicarii, al relatiilor, al parteneriatului. In timp ce Marte abordeaza planul fizic, Gemenii abordeaza planul mental.

Citeste si: Horoscop Minerva luna APRILIE 2019. Schimbări majore pentru mai multe zodii. O lună plină de victorii în lupta cu duşmanii

Afla mai multe despre contextul astral al saptamanii si cum afecteaza el toate zodiile, in horoscopul saptamanal general.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro


Cum vor influenta toate acestea viata amoroasa in saptamana 1-7 aprilie, afli citind in continuare!


Horoscop dragoste Berbec

Dincolo de faptul ca incepe sa-ti placa la nebunie sa fii ridicat in slavi, acum ca patronul zodiei tale starneste comunicarea, vei avea parte de discutii fierbinti.

Sex la telefon, sexting, vorbe murdare. Vei fi tentat si de niste partide de amor in masina. Atentie, nu te lasa surprins!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

După ce Edith Gonzales s-a luptat cu cancerul, o altă actriţă de telenovele a fost diagnosticată cu această boală teribilă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies