Horoscop DRAGOSTE săptămâna 14-20 ianuarie 2019. Întâlniri electrizante înainte de Luna plină sângerie

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 14-20 ianuarie 2019. Întâlniri electrizante înainte de Luna plină sângerie
Horoscop DRAGOSTE săptămâna 14-20 ianuarie 2019. Întâlniri electrizante înainte de Luna plină sângerie

Horoscop dragoste. Suntem in mijlocul sezonului de eclipse ale lunii ianuarie 2019, intre eclipsa partiala de Soare din Capricorn din 6 ianuarie si cea totala de Luna plina sangerie din 21 ianuarie. Schimbarea este in aer, dar inca nu toate datele sunt instalate insa simtim anticiparea lor.

Saptamana incepe in forta. Luni, 14 ianuarie, Mercur, planeta comunicarii, este in sextil cu visatorul Neptun si ne umple capul cu idei minunate. Te gandesti la iubire? Actioneaza! Luna se afla la mijloc intre cele doua eclipse si pune lucrurile in miscare! Weekend-ul devine si mai fierbinte. Venus, planeta iubirii si a relatiilor, si Marte, zeul actiunii, al pasiunii si al focului puternic aprins, sunt in trigon si te predispun la noi aventuri romantice.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii IANUARIE 2019. Vărsătorii au NOROC DIVIN, perioadă sumbră pentru Peşti

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

horoscop dragoste

Iata cum iti va fi saptamana in plan amoros, in functie de zodie.


Horoscop dragoste Berbec

Ai nevoie de mai multa maturitate si mai mult rationament pentru a descoperi unde ai gresit. Urmeaza o perioada de reacomodare cu partenerul de cuplu, de regasire si de reaprindere a focului dintre voi. Daca esti singur, ai o aura proaspata care va atrage ca un magnet persoanele de sex opus. Vei primi multe complimente.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 Lucruri fascinante despre persoanele născute în ianuarie – Sunt cu adevărat speciale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies