Horoscop dragoste săptămâna 20-26 mai 2019. Discuţiile salvează relaţiile. Weekend-ul cu Luna în Peşti creşte pasiunea

Horoscop dragoste săptămâna 20-26 mai 2019. Discuţiile salvează relaţiile. Weekend-ul cu Luna în Peşti creşte pasiunea
Horoscop dragoste săptămâna 20-26 mai 2019. Discuţiile salvează relaţiile. Weekend-ul cu Luna în Peşti creşte pasiunea

Horoscop dragoste. Saptamana 20-26 mai 2019 este foarte interesanta, din punct de vedere astrologic. Intram in zodia Gemeni.

Mercur schimba si el zodia si intra in Gemeni, deci la el ACASA. Miercuri 22 mai are loc un sextil important: Marte proaspat instalat in Rac pana la inceput de iulie cu Uranus cel rebel aflat in Taur pana in 2026. Zilele de joi si vineri au suisurile si coborasurile lor, apoi Marte se va conecta cu Chiron, vindecatorul ranilor noastre profunde de identitate. Este un timp excelent sa vorbesti sincer dar ai putea si atinge niste puncte sensibile facand astfel.

Asadar, sinceritatea este acum o sabie cu doua taisuri.

Citeste si: Previziunile Marianei Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul va fi ca o tornadă pentru aceste zodii. Urmează momente de cumpănă- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ai insa si sansa sa abordezi orice subiect in discutie, sa vindeci ceea ce inca are nevoie sa fie vindecat si sa mergi mai departe.

Luna in Pesti completeaza tabloul de weekend, ajutandu-te sa mergi mai departe privind totul dintr-o perspectiva mult mai ampla, romantica si plina de imaginatie.

Horoscop dragoste Berbec

In viata amoroasa, pasiunea si emotia vor atinge cote fierbinti in weekend. In acelasi timp, va trebui sa obtii o reasigurare de la partener, deoarece insecuritatea te destabilizeaza. Ai grija sa nu exagerezi, deoarece incarcatura emotionala va fi intensa.

Daca esti singur, actioneaza cu incredere. Nu-ti lasa propriile ganduri sa iti puna piedici. Fii sincer si deschis cu potentialul partener.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Previziunile Marianei Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul va fi ca o tornadă pentru aceste zodii. Urmează momente de cumpănă - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies