Horoscop DRAGOSTE săptămâna 3-9 decembrie 2018. Luna nouă în Săgetător! Ce aduce pentru zodii în amor

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 3-9 decembrie 2018. Luna nouă în Săgetător! Ce aduce pentru zodii în amor
Horoscop DRAGOSTE săptămâna 3-9 decembrie 2018. Luna nouă în Săgetător! Ce aduce pentru zodii în amor

Iată horoscopul dragostei pentru săptămâna 3-9 decembrie 2018. Evenimente importante au loc pe cer, cu directă influenţă în plan amoros. Mercur şi Chiron îşi dau mâna şi pornesc în mişcare directă. Iar combinaţia Neptun, Soare şi Marte împrăştie în jur o ceaţă misterioasă şi magică, totodată. Să nu uităm de Luna Nouă în Săgetător. Vei primi semnalul unui nou început. Chiar dacă nu ştii ce-ţi aduce ziua de mâine, ţi se cere să acţionezi cu credinţă. Posibilităţile sunt infinite.

Află în continuare ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop dragoste Berbec

Nu crezi că este timpul să faci ceva mişcări în viaţă amoroasă? Dacă răspunsul este DA, acum este momentul să faci aceste schimbări. Mai ales în ceea ce priveşte comunicarea. Lasă-ţi instinctele să lucreze şi vei fi ghidat spre ceea ce îţi doreşţi cu adevărat.

Dacă eşţi singur, este un moment prielnic să-ţi reactivezi viaţă socială.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Astrologul Daniela Simulescu, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiţi-vă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies