Horoscop DRAGOSTE saptamanal 24-30 septembrie 2018. Luna plina in Berbec lumineaza ce nu merge! Tu cum stai?

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 24-30 septembrie 2018. Luna plina in Berbec lumineaza ce nu merge! Tu cum stai?
Horoscop DRAGOSTE saptamanal 24-30 septembrie 2018. Luna plina in Berbec lumineaza ce nu merge! Tu cum stai?

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragoste pentru saptamana 24-30 septembrie 2018, prima saptamana in care Soarele ne influenteaza din zodia Balantei si ultima a lunii septembrie. In aceasta saptamana, evenimentele astrale importante sunt: Luna plina in Berbec de marti 25 septembrie si Pluto iesind din retrograd in Capricorn, dupa 5 luni, duminica 30 septembrie.

Horoscop dragoste Berbec
O Luna plina in semnul tau te face sa te focusezi pe nevoile tale personale in cadrul
relatiei tale. Poate trebuie sa te confrunti cu acele cazuri in care ai fost prea egoist in detrimentul relatiei. Daca iti amintesti ca un cuvant cheie al relatiilor este “relationare”, iti va fi mai usor sa iti ajustezi cerintele de la acest parteneriat in doi. Uneori te simti ca si cum iti este mai bine singur ca sa faci ceea ce vrei tu si sa nu fie nevoie sa fii asa de diplomat mereu.
Dar adevarul este ca cele mai mari lectii de viata sunt invatate prin lentilele altei persoane. Lucreaza la curba ta de invatare! 
Horoscop dragoste Taur
Increderea pe care o ai in relatia ta este pe cale sa se intensifice in cel mai incredibil mod. Daca te-ai intrebat oare in ce directie merge aceasta conexiune, daca voi doi sunteti sau nu pe aceeasi lungime de unda despre cele mai mari subiecte ale vietii, in aceasta saptamana totul se schimba.
Vei incepe sa simti in fiecare fibra a fiintei tale ca da, aceasta este persoana care e menita sa iti fie acum alaturi. Esti pregatit sa iubesti mai tare decat ai facut-o de ceva vreme. Ce primesti ca recompensa? Vei primi mai multa beneficii spirituale decat ti-ai imaginat.


Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop Mihai Voropchievici pentru 24 - 30 septembrie. Urmeaza o saptamana foarte grea pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies