Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!

Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragoste pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Venus este deja retrograd de săptămâna trecută şi am început deja perioada de reajustari în relaţiile de orice fel pe care acest tranzit intens şi benefic ni le aduce.

Horoscop dragoste Berbec

În această săptămâna este posibil un start nou proaspăt pentru ţine şi partener, graţie Lunii noi din sectorul relaţiilor tale. Se pare că şi cum ai fi pregătit să îţi asumi un alt nivel de responsabilitate în viaţă comună, dar vine şi cu ceva stres. Fie că este despre a face un copil, a avea o afacere comună sau cumpăratul unei case, evenimentele fericite vin şi ele cu un stres la pachet.

Aminteşte-ţi să va bazaţi unul pe altul cu adevărat pe măsură ce va îmbarcaţi şi porniţi la această nouă etapă de călătorie împreună. Sunteţi o echipa!

Horoscop dragoste Taur

Tu şi partenerul drag veţi vorbi mult mai mult în această săptămâna despre ce contează cu adevărat. Niciunul dintre voi nu se va ruşina să aibă conversaţii despre subiecte care va sunt că un cârlig pentru vulnerabilităţile voastre, iar asta este un lucru bun.

Ceva care ţi-a bântuit siguranţă relaţiei sau fericirea în trecut, se pare că revine, dar este doar cu rol de a revedea şi a elibera ce e de eliberat. Poate că nu va fi uşor dar vestea bună este că sunteţi împreună dispuşi să discutaţi toate detaliile acestui vechi stres până la rezolvare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Minerva octombrie, noiembrie, decembrie 2018. Urmează o perioadă de schimbări majore: despărţiri şi noi începuturi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies