Horoscop duminica - 12 martie: Duminica plina de surprize pentru trei zodii

Horoscop duminica - 12 martie: Duminica plina de surprize pentru trei zodii
Horoscop duminica - 12 martie: Duminica plina de surprize pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 12 martie 2017.

Berbec

Treburile de rutina ale casei, dar si cele din segmentul profesional iti vor acapara intregul weekend. Totusi profita de aceste zile libere si odihneste-te ceva mai mult. Dorinta ta de a munci constiincios si a face lucrurile in avans, mai ales la serviciu, te poate obosi mult acum. Afectiunile sistemului digestiv se pot accentua. Remediile naturiste, plimbarile usoare in aer liber si somnul iti sunt de mare folos.

Taur

Relatiile cu persoana iubita si copiii sunt cele care te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, cei dragi au nevoie sa-ti povesteasca nepalcerile lor in speranta ca vor obtine de la tine sprijin material si moral. Pe de alta parte insa, tu ai chef de distractii si te tii de şotii. Cu putin efort si bunavointa ai reusi si sa-i asculti pe ceilalti, sa le rezolvi macar partial doleantele si sa ii antrenezi in activitati recreative si amuzante.

Gemeni

Ai sanse minunate de a petrece aceste zile de weekend, acasa, alaturi de membrii familiei. Treburile gospodaresti le poti desfasura usor si cu rezultate multumitoare. Cei dragi te sustin si chiar au nevoie de sfaturile sau glumele tale. Discutii aprinse pot aparea de la bugetul disponibil pentru casa sau pentru nevoile lor personale. Toata lumea doreste sa achiti tu facturi, plata unor servicii de care au beneficiat si pe deasupra sa le oferi si cadouri.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop COMPLET Martie: Bani, Dragoste si Cariera! Tragedii pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies