Horoscop duminică, 29 septembrie. O zi cum nu s-a mai văzut! Sunt zodii care vor plânge!

Horoscop duminică, 29 septembrie. O zi cum nu s-a mai văzut! Sunt zodii care vor plânge!
Horoscop duminică, 29 septembrie. O zi cum nu s-a mai văzut! Sunt zodii care vor plânge!

Horoscop duminică, 29 septembrie. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru o zi plină de soare de final de septembrie!

Berbec

Nu trebuie să accepţi ajutorul pe care cineva ţi-l oferă dar în care presimţi că urmează să-ţi ceară mult mai mult înapoi. E un ajutor condiţionat şi chiar nu ai nevoie de aşa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru că tu i-ai oferit de atâtea ori ajutorul fără a pretinde nimic în schimb iar el… ce face? Profită de nevoile tale de acum pentru a-ţi oferi ceva ce el deţine, dar nu o face gratis şi nici cu gânduri bune.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 septembrie- 5 octombrie. O săptămână extremă, zodii intens încercate de karmă! Previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!

Taur

Nu mai eşti cel de ieri! Arată lumii că ai evoluat, că ai ştiut să te foloseşti cu înţelepciune de experienţele tale anterioare, că ai învăţat mult din tot ce ai

construit până acum. Discuţia pe care o porţi azi cu nişte persoane care au rolul de a-şi da cu părerea cu privire la nivelul la care ai ajuns va fi edificatoare, pentru că tot ce spui îi mulţumeşte, le dă garanţia că eşti omul de încredere pe care se pot baza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gemeni

Deşi la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nici ţie nu-ţi vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. E o dovadă bună că, dacă vrei să iei decizii înţelepte, e bine să iei mai întâi o pauză, să-ţi goleşti mintea de alte gânduri, ş, când observi că în mintea ta e linişte, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi şi scânteile.

Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc şi nu te mai gândi la nimic.

Rac

Eşti mai puternic decât ai putea crede, ca atare lasă toate temerile tale despre instabilitate care te încearcă, pentru că nu au nicio legătură cu tine. Toate aspectele vieţii tale, cele pe care pui tu cel mai mare preţ, sunt în siguranţă deplină, eşti protejat şi nimic nu se zdruncină.

Temerile nu au ce căuta acum în mintea ta, pentru că, dacă ai privi mai atent, ai vedea cât de bine s-au aranjat toate. Chiar şi ceea ce părea să dureze prea mult, mai mult decât ai fi sperat tu, e benefic, semn că unele lucruri nu se întâmplă atunci când vrei tu sau cum vrei tu, ci când acolo, sus, îi este permis să se întâmple.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Leu

Azi eşti foarte preocupat de sănătatea ta şi, pentru că ai starea necesară pentru a-ţi analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbările ce pot fi făcute chiar de azi pentru o viaţă mai bună. Stai şi cântăreşti atent ce îţi face bine şi ce nu şi iei nişte decizii legate de restabilirea armoniei în regimul tău de viaţă. Poate decizi să consumi mai raţional unele alimente cu care nu te împaci bine, reduci medicamentele şi sau creşti consumul de apă, minutele dedicate mişcării sau modului în care respiri.

Fecioară

Ai tendinţa de a fugi de lume, de a te retrage în carapacea ta pentru a-ţi linge rănile, pentru a plânge în taină, pentru a te gândi numai la dorinţele tale neîmplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de aşa ceva, ci trebuie să profiţi de orice invitaţie de a te scoate din apatie şi melancolie. Nu ai motive să te izolezi aşa de oameni, când afară te aşteaptă acţiune, dinamism, veselie, distracţie. Te simţi oarecum neînţeles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tău ce nimeni nu-ţi oferă, dar nu te fixa pe o singură sursă a fericirii tale.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies