Horoscop erotic pentru luna februarie: Contextul astral al fiecarei zodii o predispune la un erotism ridicat

Horoscop erotic pentru luna februarie: Contextul astral al fiecarei zodii o predispune la un erotism ridicat
Horoscop erotic pentru luna februarie: Contextul astral al fiecarei zodii o predispune la un erotism ridicat

februarie dominata mai mult decat altele de energia erotica, a iubirii si a sexualitatii, fie la nivel de fapte fie de dorinte.

Horoscop erotic luna FEBRUARIE 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Eclipsa lunara din 31 ianuarie lumineaza noptile ce incep din 1 februarie si aduce o eliberare binevenita. Pe orice sau pe oricine doresti sa elimini din viata ta, aproape ca pleaca miraculos, permitandu-ti sa tintesti spre ceva mult mai bun cu acea persoana speciala cu care sa te arunci in aventuri erotice mult dorite.

Aceasta stare erotica continua si atinge un varf in jur de 14 februarie cand toata lumea ta explodeaza de posibilitati. Exista o conjunctura a sortii anume in jurul lui Valentine’s Day anul acesta cauzata de eclipsa solara din Varsator de a doua zi. Un nou dans in doi poate incepe spre o iubire lunga si de durata.

Pe 18 februarie, Soarele intra in Pesti si tu poti folosi oportunitatea de a renunta la tot ce inseamna obiceiuri de rutina din viata ta erotica.

Inca il ai pe rebelul Uranus cateva luni in casa despre cine esti cu adevarat si deci nu esti in dispozitia sa accepti orice partener sexual care sa iti calce limitele personale. Ca de obicei, Berbecul este seful in toate modurile de manifestare a vietii erotice din cuplu.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop complet AstroCafe pentru 3 februarie: O zi cu multe suisuri si coborasuri pentru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies