Horoscop eveniment: Lună Nouă in Vărsător, 4 februarie 2019. Are legătură cu eclipsa totală de Luna sângerie din vara 2018!

Horoscop eveniment: Lună Nouă in Vărsător, 4 februarie 2019. Are legătură cu eclipsa totală de Luna sângerie din vara 2018!
Horoscop eveniment: Lună Nouă in Vărsător, 4 februarie 2019. Are legătură cu eclipsa totală de Luna sângerie din vara 2018!

Prima Luna Noua din 2019 ce are loc DUPA puternica eclipsa totala de Luna plina sangerie din ianuarie are loc luni 4 februarie in Varsator. Este a doua Luna noua 2019 in astrologie si nu este una obisnuita.

 

Aceasta Luna Noua este prima ce are loc in Varsator dupa ultima eclipsa totala lunara intensa si furioasa ce a fost in iulie 2018 tot in Varsator! Se incheie, astfel, un ciclu important de jumatate de an intre eclipsa in Varsator din vara trecuta si un nou inceput oferit de Luna Noua de acum! Orice Luna noua este oportunitatea oferita de Univers de a incepe ceva nou si mult dorit.

Citeste si: HOROSCOP CHINEZESC 2019, cu Mihai Voropchievici. Pe 5 februarie intrăm în noul an chinezesc. Ce ne aduce anul mistrețului de pământ

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aceasta Luna Noua va fi una din cele mai puternice pe care o vom avea in acest an si ne ofera un sentiment de optimism ce ne-a lipsit in ultima luna.

Este o oportunitate extraordinara sa ne crestem vibratia si sa ne reinnoim angajamentul in fata viselor si idealurilor noastre, este un timp de reinnoire si start proaspat, si ce mai start!

Luna Noua in Varsator de Luni este una rece si fara emotii, dar, ca o dimineata senina de iarna, ea aduce o claritate de cristal in viata ta si te poate ajuta sa iti introduca schimbari necesare.

Te simti captiv si incatusat in anumite limitari sau restictii de orice natura, bani, relatie, job, casnicie, credinte vechi, obiceiuri de care nu reusesti sa te debarasezi? Este vreme sa gandesti in afara obisnuitului. Primul pas este sa capeti distanta de sursa nefericirii tale. Este ca si cum Universul te pune intr-un colt stramt, neoferindu-ti nicio alta cale de iesire din limitarile tale curente decat cel de a face un mare salt de credinta in afara lor.

Asa cum spunea Albert Einstein: “Nu putem solutiona problemele cu aceeasi gandire cu care le-am creat.”
Viata ta are nevoie acum de propria atingere de geniu! Fii sincer cu tine si, in timp, vei gasi oamenii in preajma carora poti fi tu insuti. Astfel, ceea ce era imposibil inainte, brusc capata viata si sens si posibilitate.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

HOROSCOP CHINEZESC 2019, cu Mihai Voropchievici. Pe 5 februarie intrăm în noul an chinezesc. Ce ne aduce anul mistrețului de pământ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies