Horoscop FEBRUARIE 2019 Cristina Demetrescu! Luna IUBIRII aduce probleme zodiilor

Horoscop FEBRUARIE 2019 Cristina Demetrescu! Luna IUBIRII aduce probleme zodiilor
Horoscop FEBRUARIE 2019 Cristina Demetrescu! Luna IUBIRII aduce probleme zodiilor

Horoscop Februarie 2019 Cristina Demetrescu – luna februarie aduce schimbări importante pentru zodii.

Planeta Chiron întră în zodia pești pentru 9 ani, care aduce o etapă nouă de viață, dar poate crea și leziuni pentru altele.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii februarie

În 12 și 13 februarie va fi o mare explozie de energie în orice sens, pozitivă sau negativă. Acest fenomen face ca lucrurile să se acumuleze în stratul lor și ieșe dintr-o data la suprafață, a declarat Cristina Demetrescu la emisiunea Vorbește lumea.

Citeste si: HOROSCOP lunar februarie 2019. Ultima lună din 2019 fără nicio planetă retrogradă! Plus 5 mari planete schimbă zodia! Esti pregătit pentru aceasta forță?

O nouă revoluție solară a României va fi pe 5 ianuarie, mai precis fenomenul de lună nouă. Spre final de luna vom avea de a face cu fenomene interesante, planetele se vor aseza într-o forma de prietenie astrală și se crează premisele unor schimbări importante.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ultima săptămână din această luna face ca lucrurile să se miște într-o direcție bună în ultima săptămână din ianuarie.

Horoscop februarie 2019

Berbec

Berbecii sunt ocupați cu foarte multe întâlniri, persoanele care se pot baza sunt foarte puține, dar energia primită de la Marte și Uranus aduce fie lucruri pozitive, fie negative.

Din partea doua a lunii aveți grijă la sănătate.

Citeste si: HOROSCOP. Ce defecte au bărbații în funcție de zodie. Scorpionii vor să își domine partenerele, Leii sunt aroganți

Taur

Taurii sunt nemulțumiți, au nevoie de o schimbare, doar că de data aceasta nu au ajutorul dorit. Mare atenție la sănătate pentru ca taurii au risc de operații.

Gemeni

Gemenii să aibă grijă cum gestionează banii. Dupa 19 februarie se implică foarte mult în munca lor, dar se vor lovi și de birocrație. Puține tensiuni în grupurile de prieteni.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

5 zodii care vor trece printr-o perioadă grea în februarie- Iată la ce trebuie să fie atente

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies