Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor
Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor

Luna februarie se anunță calmă din toate punctele de vedere, pentru majoritatea zodiilor.

Fiecare își va îndrepta atenția la obiectivele pe care le are de îndeplinit și  multe dintre native pun mai mult accent pe sarcinile de serviciu. Promisiunile sunt greu de îndeplinit, iar multe zodii constată că nu se pot ține de unele dintre ele.

Horoscop februarie 2019

Iată aspectele la care trebuie să fie atente toate zodiile:

 Horoscop februarie 2019 – Berbec

Se anunță o luna plină cu tot felul de evenimente și multe deadline-uri de finalizat. Chiar dacă te cufunzi în problemele de serviciu, fă-ți timp și pentru cei dragi. Acordă-le atenția cuvenită, dacă îți doreșți susținere necondiționată din partea lor. E posibil că stresul să-și pună amprenta asupra sănătății tale. Partenerul îți este recunoscător pentru atenția pe care i-o acorzi și te răsfață cu tot felul de mici surprize.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscopul pentru următorii 5 ani. Scorpionii vor fi vedetele zodiacului, Fecioarele sunt protejate de Divinitate până în anul 2022

Horoscop februarie 2019 – Taur


Nu-ți lipsește motivația, mai ales acum după ce ai scăpat de câteva probleme care îți dădeau bătăi de cap în ultima perioada.
Îți îndrepți inseosebi atenția către proiectele pe care trebuie să le finalizezi la serviciu. Relaxează-te din când în când, mai ales în zilele libere și petrece timp prețios cu familia. Un weekend la munte e binevenit pentru toată lumea. Sănătatea îți poate crea probleme în prima parte a lunii. Sunt frecvente durerile de cap și răcelile.

 






Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

EXATLON. Razboinicii au castigat aseara primul meci in jocul cu Faimosii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies