Horoscop februarie! Zodiile care se îndrăgostesc în luna iubirii

Horoscop februarie! Zodiile care se îndrăgostesc în luna iubirii
Horoscop februarie! Zodiile care se îndrăgostesc în luna iubirii

Horoscopul lunii februarie, numită și luna iubirii, îți spune exact cum stai cu dragostea, dar și cum îți merge pe celelalte planuri. Află ce-ți rezervă astrele și dacă ești printre zodiile care se îndrăgostesc în februarie:

Horoscop februarie, luna iubirii. BERBEC

Cei aflați în zodia berbec pot scapă de datorii în luna februarie, dar trebuie să-și gestioneze rațional economiile. Nu este recomandat să împrumutați bani. Dacă lasă de la ei, berbecii se vor scufundă și mai mult în datorii, în pofida gestului bun pe care-l fac. Pe de altă parte, pe plan amoros, în jurul datei de 11 februarie berbecii vor fi puși la încercare.

Încep să se simtă ușor „exploatați” și vor avea impresia că se cere prea mult de la ei

Horoscop februarie, luna iubirii. TAUR

Cei din zodia TAUR vor fi apreciaţi la locul de muncă. Orele de peste program vor fi în detrimentul relațiilor amoroase și familiale. Pe aceste două planuri pot apărea tensiuni. Totodată, ar trebui să fie atenți la sănătate. Mai ales la nivelul spatelui, al coloanei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop februarie, luna iubirii. GEMENI

GEMENII nu debutează cu dreptul în această lună. Vestea bună este că, îşi revin repede. După 8 februarie, Gemenilor li se deschid noi oportunități, vor cunoaște oameni noi care ar putea să-i ajute să evolueze atât în carieră, cât și pe plan financiar.

Vor avea parte și de vești bune. În a două parte a lunii, și pe plan amoros le va merge bine gemenilor. Vor lua decizii importante, care schimbă cursul amoros propriu și care-i pot bulversa, însă, pe termen lung, viață amoroasă va fi înfloritoare.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce a spus Simona Halep după meciul cu Serena Williams: “Simt că am fost lovită de un tren”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies