Horoscop FLORII: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 21 APRILIE 2019. Ce ți-au rezervat astrele

Horoscop FLORII: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 21 APRILIE 2019. Ce ți-au rezervat astrele
Horoscop FLORII: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 21 APRILIE 2019. Ce ți-au rezervat astrele

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 21 APRILIE : de ieri, Soarele a intrat in senzualul Taur si tot de ieri Venus, coordonatorul Taurului, planeta iubirii si frumusetii intra in curajosul Berbec.

 In aceeasi zi, iata, doua tranzite foarte importante. Pe de-o parte, iesim din energia dominanta a Berbecului o data cu plecarea Soarelui din aceasta zodie, insa dam din nou peste Berbec prin noul tranzit al lui Venus. Si nu numai al lui Venus ci si al lui Mercur, planeta comunicarii si gandirii, care de miercuri este pentru aproape o luna in Berbec, asa cum scrie aici pentru fiecare zodie.

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 22-28 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna minunată pentru Lei. Vărsătorii își încarcă bateriile

Citeste si: Cancerul de sân. Care sunt primele simptome. Dacă observi asta, mergi imediat la medic până nu e prea târziu

Cuvintele ce definesc tot ce simbolizeaza Venus in vietile noastre sunt: iubire, dorinta, frumusete, pasiune, armonie, afectiune, sexualitate, creativitate, atractie, inspiratie, feminitate, estetica, imaginatie, apreciere, relatii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

energia Yin. Venus este foarte preocupata sa fim fericiti in iubire si in relatiile noastre de tot felul.

Lui Venus ii place sa fie buna si blanda si sa faca oamenii fericiti. Cu toate acestea, Venus este planeta care ii invata pe oameni cum sa se iubeasca si sa se admire reciproc precum si sa iubeasca si admire lucrurile pe care le au.


Cand Venus este in primul semn al zodiacului Berbec, dragostea reincepe in inimile noastre.

Ne entuziasmam usor de ideea unei noi iubiri, cauti mereu moduri de a readuce la pasiune actuala dragoste sau iti asumi riscuri noi in amor de care nu te temi. Pe cat de repede te aprinzi, la fel te poti si stinge. Impulsivitatea iti poate aduce belele pentru ca nu iti place nimic prea asezat, preferand putina adrenalina si tensiune in relatii.

Pentru cei ce adora stabilitatea, aceasta energie este greu de suportat.

Cu Venus in Berbec, iubirea este urgenta si foarte mult in moment. Iti aduci totala implicare pasionala ca focul in interesul iubirii si acest tip de atentie aduce viata pentru orice iubit/iubita. Dar nu mereu e ceva ce poate fi sustinut.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!


Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Venus spune ca iubirea, muzica, distractia si cumparaturile pentru placere este ceea ce da sens vietii. Si tu vei avea mai clar aceasta abordare si ar fi o idee sa incepi chiar de azi. bucura-te in aceasta zi de relatia buna cu partenerul si intimitatea va fi mai profunda. Daca esti in cautare de amor, mergi in locuri publice unde poti fi vazut, in cafenele, cluburi, sali de cinema, iesiri cu prietenii.

Indiferent daca iese ceva sau nu, macar stii ca te distrezi.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop special VENUS în BERBEC 2019, între 20 aprilie-15 mai. Zeița iubirii cu impulsivul Berbec? O COMBINAȚIE de FOC – te arde sau nu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies